a

Met elkaar even helemaal weg. Heerlijk genieten van het water en onze luxe huizen. Echt even tijd voor elkaar.

Zeilen vakantie Stavoren
Ontdek Friesland vanuit het rustige Stavoren

Beleef een heerlijke vakantie in het oudste Elfsteden stadje van Friesland: Stavoren. Dit typisch Friese stadje met zijn cafeetjes, terrassen en restaurants heeft een bruisende en rustgevende sfeer. Het is gelegen aan het IJsselmeer en vanuit de achtertuin zie je de Elfstedenroute, waardoor Stavoren ruimte biedt voor verschillende watersport activiteiten zowel op het water als op het land.

Alles wat je nodig hebt voor een topvakantie

Ga op avontuur of volg gewoon de kaart.

De ligging van HuisjesStavoren is ideaal om Friesland te ontdekken, zowel over het land als over het ijs. Op 50 meter afstand ligt een grote supermarkt die elke dag geopend is, op 200 meter afstand ligt het treinstation dat u naar het bruisende Sneek of Leeuwarden, de culturele hoofdstad van 2018, brengt.

Vanuit de achtertuin kan je in de zomer je boot losgooien voor een geweldige
 tocht over de Friese wateren, uw kinderen heerlijk in en op het water laten spelen zonder bang te zijn dat ze uit het zicht verdwijnen, óf in de winter uw schaatsten ombinden en delen van de Elfstedentocht schaatsen.

Of jullie nu samen het water op gaan, zeillessen nemen of de omgeving verkennen, er is voor iedereen wat te doen!

Traumhaftes Haus! Vielen dank für die schönen tag Freizeit. Wir kannten den Orst schon und wollten ihn der Familie zeigen. Das Haus und der Ort sind mega . Alles perfekt, Gerne wieder!

Mooie ruime vakantiewoning. erg fijn dat iedere familie een eigen douche en toilet heeft. Aan te bevelen!

Fam. Den Uijl

Wat een heerlijk huis! Van alle gemakken voorzien, super locatie en ideaal met een grotere groep. Een echte aanrader!

Thomas