Ga met je team even off grid. Zonder afleiding met elkaar aan dat ene project of idee werken. Stavoren inspireert je!

Leer elkaar beter kennen, wordt sterker als team of ga gefocussed aan de ene project werken dat hoger prioriteit heeft. Onze huizen zijn de perfecte uitvalsbasis voor jouw team.

Werk samen, Overwin het water. Voel elkaar aan en ga dat IJsselmeer op. Als team wil je dat je blindelings op elkaar kunt vertrouwen. Op het water leren jullie de juiste handelingen om jullie team een geoliede machine te maken op het water. En daar ga je zeker profijt van hebben als je weer terug bent!

a Kies een week of een weekend

Een workaction of een weekend off grid; kies de tijd die jullie nodig hebben als team om te kunnen werken en ontspannen. Bekijk de kalenders van onze huizen om tot het perfecte moment te komen voor jullie team. De Bleeck 6 & De Bleeck 7

a Zelfvoorziening of catering mogelijk

HuisjesStavoren bezit een uitgebreide keuken en is geschikt om alleen of gezellig met z’n allen te koken. Met de supermarkt op 50m afstand en elke dag open, is dit een geweldige manier om als team voor elkaar te zorgen.

Liever niet zelf koken? Dan hebben wij een aantal cateraars voor u uitgezocht die in overleg met u kunnen zorgen voor diverse maaltijden. Van afgeleverde ontbijt, lunches en walking diners, tot aan een prive kok in uw keuken.

Op verzoek delen we deze graag met u.

 

Ga er even helemaal tussenuit in Stavoren

Het water op, met elkaar

Lekker fietsen in de omgeving

Ga wandelend op pad en ontdek Friesland

Traumhaftes Haus! Vielen dank für die schönen tag Freizeit. Wir kannten den Orst schon und wollten ihn der Familie zeigen. Das Haus und der Ort sind mega . Alles perfekt, Gerne wieder!

Mooie ruime vakantiewoning. erg fijn dat iedere familie een eigen douche en toilet heeft. Aan te bevelen!

Fam. Den Uijl

Wat een heerlijk huis! Van alle gemakken voorzien, super locatie en ideaal met een grotere groep. Een echte aanrader!

Thomas