Activiteiten in Stavoren

Activiteiten in Stavoren - Zeilen

Zeilen op het IJsselmeer

Een van de belangrijkste activiteiten in Stavoren is natuurlijk zeilen! Dit is je kans om het echt goed te leren. Ga samen met elkaar het water op en leer de fijne kneepjes van het zeilvak op de bruine vloot Stavoren. Hebben jullie het zeilen al onder de knie? Huur dan een zeilboot tijdens je verblijf, maak hem vast aan de aanlegsteiger achter het huis en vertrek wanneer jij er zin in hebt. Check de website van VVV Zuidwest Friesland voor de opties!

 

Sloep of Sup-board?

Huur een sloep en verken de pittoreske grachten of neem een SUP-board en peddel door het heldere water van het IJsselmeer. Er zijn verschillende verhuurbedrijven in Stavoren waar je een sloep of SUP-board kunt huren voor een dag of een paar uur. Met de vrijheid om te gaan waar je maar wilt en de prachtige omgeving om van te genieten, is het huren van een boot in Stavoren een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de  mogelijkheden op de website van VVV Zuidwest Friesland.

 

Supboard IJsselmeer

Liever iets anders? Ga er op uit !

Mooie ruime vakantiewoning. Erg fijn dat iedere familie een eigen douche en toilet heeft. Aan te bevelen!

Dennis

De locatie, de uitrusting en de inrichting van het huis is geweldig! Wij (10 personen van 6-74 jaar) kwamen niets te kort en hebben enorm genoten van de vakantie ter plaatse. Communicatie met de eigenaar/beheerder was ook geweldig - alle vragen werden onmiddellijk beantwoord. We komen graag terug! Heel erg bedankt!

Christiane
Familieweekend